|
Sorularınızı
sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?,
yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan
kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen
başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.
| Turkish Nuke Forum Ana Sayfası
-> Donanım -> ATi sürüm 5.13 sürücüleri ile x1000 ailesi ekran kartlarına |
|
Tarih:
Pts Arl 19, 2005 11:19 am
ATi, sürüm, 5.13, sürücüleri, ile, x1000, ailesi, ekran, kartlarına, ATi sürüm 5.13 sürücüleri ile x1000 ailesi ekran kartlarına,
|
|
|
| |
|
Katılımcı

|
|
ATi'nin x1000 serisi ekran kartı ailesinde, yeni mimari ile gelen performans kadar üzerinde durduğu bir diğer konu olan AVIVO, kullanıcılara dünyada ilk kez donanımsal olarak hızlandırılan, daha net ve canlı HD Videolar (H.264) vaad ediyor. ATi bu vaadini ne yazık ki şu anki sürücülerde dahil olmak üzere (5.12) gerçekleştiremedi. Catalyst 5.13 sürümünde hız artışı için optimizasyonlar, dual core desteğinde iyileştirmeler yerine ATi, kullanıcılarına donanımsal HD Video hızlandırma desteğini sunacak.
Bilindiği üzere H.264 HD-DVD ve Blu-ray medyalarda sunulacak olan filmlerin sıkıştırma standartı olarak kullanılacak. HD-Video oynatımı donanımsal olarak bilgisayara çok yük bindirdiğinden, kaliteli bir HD-Video seyri için ekran kartı tarafından donanımsal hızlandırma mantıklı bir çözüm. ATi Catalyst 5.13 sürümü sürücüler ile Cyberlink'in H.264 decoderinide ücretsiz sunacak. Cyberlink'in H.264 decoder'i ATi'nin x1000 ailesinde bulunan donanımsal H.264 hızlandırmayı desteklemekte.
Yeni sürücü bu ayın 22'sinde Download'a hazır olacak. Yanlız belirtmekte fayda var x1000 ailesinin bütün fertleri H.264 hızlandırma sağlayacaklar fakat X1300 serisi 420p, X1600 serisi ise 720p çözünürlükte hızlandırma sağlayabilirken kullanıcılara en yüksek deneyimi 1080p çözünürlük desteği ile X1800 serisi grafik kartları sunacaklar. | |
|
|
|
|
|
 |
| |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|