|
Sorularınızı
sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?,
yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan
kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen
başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.
| Turkish Nuke Forum Ana Sayfası
-> Webmaster Genel -> Gazete aboneliği |
|
|
| |
|
Yeni Üye

|
|
merhaba
sitemde phpnuke kullanıyorum ve de phpBB forum. Nuke içinde gazete modulüm var. üyelerime toplu mail göndermek istiyorum ancak bazı üyelerin rahatsız olabilmesi ihtimaline karşı GAZETE bölümünden toplu mail göndermek yerine ABONE olan arkadaşlara göndermeliyim..
ancak yeni üyeler default( varsayılan) olarak gazete abonesi değil.
aslında problemin ta kendisi de bu.
ŞİMDİ, yeni üyelerin varsayılan olarak gazete abonesi olması için nasıl bir değişiklik yapmalıyım. (ki isterlerse aboneliğini deaktif etsinler)
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler | |
|
|
|
|
|
 |
|
Tarih:
Cum Hzr 16, 2006 5:18 pm
|
|
|
| |
|
Site Admin

|
|
üye olurken kullanılan sqlde vardır bu standart olarak 0 değerindedir
sqli biraz karıştırırsan bulursun your_account modulunun index.php
dosyasında üye kayıt sqlde ben bakmaya çalışırım ama bakamayadabilirim... | |
|
|
 |
|
Tarih:
Cum Hzr 16, 2006 11:00 pm
|
|
|
| |
|
Yeni Üye

|
|
ORJINAL HALi
| Kod: |
$db->sql_query("INSERT INTO ".$user_prefix."_users (user_id, username, user_email, user_password, user_avatar, user_avatar_type, user_regdate, user_lang) VALUES (NULL, '$row[username]', '$row[user_email]', '$row[user_password]', 'gallery/blank.gif', 3, '$row[user_regdate]', '$language')");
$db->sql_query("DELETE FROM ".$user_prefix."_users_temp WHERE username='$username' AND check_num='$check_num'");
|
SON HALİ.......
| Kod: |
$db->sql_query("INSERT INTO ".$user_prefix."_users (user_id, username, user_email, user_password, user_avatar, user_avatar_type, user_regdate, user_lang, newsletter) VALUES (NULL, '$row[username]', '$row[user_email]', '$row[user_password]', 'gallery/blank.gif', 3, '$row[user_regdate]', '$language', '1')");
$db->sql_query("DELETE FROM ".$user_prefix."_users_temp WHERE username='$username' AND check_num='$check_num'");
|
EVREKA....
modules/your_account/index.php de yukardaki satırla değiştirdim olay çözümlendi.. eyvallah sağolasın..
dikkat edin arkadaşlar sadece newsletters ve 1 eklenmiştir..Bu kodlar activate fonkisyonunda..
SAĞOLASIN PASHA.. | |
|
|
|
|
|
 |
|
Tarih:
Pzr Hzr 18, 2006 3:30 pm
|
|
|
| |
|
Site Admin

|
|
önemli değil ben yol gösterdim sadece... | |
|
|
 |
| |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|