Forum yönetim panelinde sol menü bembeyaz - TurkishNuke
PHP Nuke - Themes - Modules - Blocks - Addons - Turkish Nuke: Forumlar

Turkish Nuke ~ Başlığı Görüntüle - Forum yönetim panelinde sol menü bembeyaz

Sorularınızı sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?, yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.

Turkish Nuke Forum Ana Sayfası -> BBtoNuke -> Forum yönetim panelinde sol menü bembeyaz
SANAT
MesajTarih: Prş Mar 15, 2007 1:16 am 
Forum, yönetim, panelinde, sol, menü, bembeyaz, Forum yönetim panelinde sol menü bembeyaz,
Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Üye
Yeni Üye

FORUM güncelleyim dedim 7.6 3.2 patclli nukeme önce sürümünü bilmiyordum ama tavsiye üzerine 17 dir diye 17-18 e gectim sonra 18-19 a ama yönetim panelinden foruma bir baktımki soldaki forum ayar ve yönetim kısmı bembeyaz bu nun sebebi ne

birde tekrardan yedeklerini almıştım onları kurdum ama yine beyaz cünki upgradeyi geri nasıl alacam onubilmiyorum.

birde şu nukebb mi phpbb mi forumum onu bile anlayamadım panelden sanki phpbb gibi ama nuke de hazır içindekilere bbtonuke diyorlar kafam buna basmadı kimsede söylemiyor hicbir forumda sürüm şurdan bakılır diye bir yardım etseniz forum yüzünden sitemi kimseye reklam edemedim üye almıyorum ve konu açamıyorum bile daha alt başlık açacam sırf sürüm yükseltme yüzünden 3 haftadır uğraşıyorum

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KnightRider
MesajTarih: Çrş Mar 28, 2007 10:59 pm 
Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Üye
Yeni Üye

soldaki panelin en altında şayet phpBB ise yazar. Sürümü bile orada öğrenilebilir. Büyük ihtimalle bir hata veriyor ve config.php dosyasında hata gösterimi kapalı beyaz sayfa çıkıyor bu yüzden, confg.php de $display_errors = false; yazan yerde false kısmını true yap. veritabanının da yedeğini almışsındır inşallah(hem veritabanı hem forum modülünün yani değişiklik yaptığın dosyaların). geri yüklemeyi dene bir de hata gösterimini etkinleştirip girmeyi dene hata yazarsa burada bizle paylaş i mesele nedir daha iyi anlayabilelim...

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Tüm saatler GMT +2 Saat

Sonraki başlık
Önceki başlık
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Turkish Nuke Forum Ana Sayfası  ~  BBtoNuke

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Forum Seçin:  

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Copyright © Haziran 2005, TurkishNuke ™ Her hakkı saklıdır.
Web sitemizin PHP-Nuke tabanlıdır.

Bu site en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlüklerde, İnternet Explorer ve Firefox ile görüntülenir.

stories | temizlik | Kırcaali

AktifPHP!