üyeler modülü nasıl yapabilirim?lütfen bakarmısınız? - TurkishNuke
PHP Nuke - Themes - Modules - Blocks - Addons - Turkish Nuke: Forumlar

Turkish Nuke ~ Başlığı Görüntüle - üyeler modülü nasıl yapabilirim?lütfen bakarmısınız?

Sorularınızı sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?, yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.

Turkish Nuke Forum Ana Sayfası -> PHP-Nuke -> Modüller -> üyeler modülü nasıl yapabilirim?lütfen bakarmısınız?
streetw1se
MesajTarih: Pts Ksm 12, 2007 1:51 am 
üyeler, modülü, nasıl, yapabilirim?lütfen, bakarmısınız?, üyeler modülü nasıl yapabilirim?lütfen bakarmısınız?,
Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Üye
Yeni Üye

slmlar arkadaslar.php nukede ve bu forumda yeniyim.burda pek cok şey öğrendim fakat takıldığım yerleri buraya yazıyorum.
Ben şimdi bi dernek sitesi için php nuke kuruyorum.para amacım yok YARDIM olsun diye.bi modul yapmak istiyorum.solda menüde dernek üyelerimiz yazıcak ve ona tıklayınca üyeleri tanıtan bir sayfa acılcak.bunu nasıl yapabilirim yada nasıl olur bu YARDIM ederseniz cok sevinirim.herkese kolay gelsin.teşekkürler şimdiden.

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mert32
MesajTarih: Cum Ekm 31, 2008 10:27 pm 
Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaşım zaten bu php nukede var

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Tüm saatler GMT +2 Saat

Sonraki başlık
Önceki başlık
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Turkish Nuke Forum Ana Sayfası  ~  Modüller

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Forum Seçin:  

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Copyright © Haziran 2005, TurkishNuke ™ Her hakkı saklıdır.
Web sitemizin PHP-Nuke tabanlıdır.

Bu site en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlüklerde, İnternet Explorer ve Firefox ile görüntülenir.

stories | temizlik | Kırcaali

AktifPHP!