|
Sorularınızı
sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?,
yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan
kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen
başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.
| Turkish Nuke Forum Ana Sayfası
-> Grafik & Tasarım -> Clipping Path (Ofsette Transparan resimler |
|
|
| |
|
Katılımcı

|
|
Machintosh için :
Ofset baskıda kullanacağınız resimlerin çevresinin şeffaf olmasını istiyorsanız, Clipping Path'ten yararlanmanız gerekir.
Resmin çevresini path ile çizin. Path'i kaydedin.
Clipping Path'i seçin.
Listede tek path varsa yalnız o görünecektir. Onu seçili hale getirin. Daha çok path varsa, işinize yaracak olanı (bu örnekte, resmin dış sınırlarını çizdiğinizi) seçili hale getirin. Her resimde ancak bir path'i Clipping Path olarak tanımlayabilirsiniz.
Sıra resmi kaydetmeye geldi. Photosohop EPS olarak kaydedin. Clipping Path'i destekleyen format budur.
Film çıkışta geçerli ayarları bozmamak için burada hiç bir kutuyu işaretlemeyin. İlk kutu, özel tram biçim ve büyüklükleriyle farklı efektler yapmanıza yarayan bir bölümdür. Onlarla şimdilik işimiz yok. Okey deyin.
Hazırladığınız resmi başka bir resim ya da zemin üzerine koyduğunuz zaman, çevresinin şeffaf olduğunu göreceksiniz.
Yeni versiyon Freehandlerde PC'de ve MAC.'te aynı işlemleri yaparak tiff olarak kaydedebilirsiniz... | |
|
|
|
|
|
 |
| |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|