|
Sorularınızı
sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?,
yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan
kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen
başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.
| Turkish Nuke Forum Ana Sayfası
-> Phpbb Mod -> phpbb 2.0.17 den 2.0.23 e geçiş nasıl yapılır? |
|
Tarih:
Sal Eyl 30, 2008 9:06 am
phpbb, 2.0.17, den, 2.0.23, e, geçiş, nasıl, yapılır?, phpbb 2.0.17 den 2.0.23 e geçiş nasıl yapılır?,
|
|
|
| |
|
Yeni Üye

|
|
Selamün Aleyküm arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar, tüm insanlığın Mübarek Ramazan Bayramı kutlu, mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah..
Gelim benim soruma, php nuke kurulu ve ona entegre edilmiş phpbb forum kullanıyorum, forum yönetim panelimde uyarı gördüm, benden son versiyonu yüklememi istiyor. Birkaç yerde okudum kafam biraz karıştı ve tam olarakta güncelleme nasıl yapılır diye doğru dürüst anlatanı bulamadım. Şimdi ilk sorum şu olacak 2.0.23 e ait dosyaları nerden bulurum ve bunları nasıl update ederim. Diğer sorum ise direkt olarak 2.0.23 dosyalarını değiştirsem olur mu? yoksa güncellemeleri tek tek yapmam mı gerekiyor? yani 2.0.17 den 18, 19.. vs gibi.. Yardımlarınız bekliyorum | |
|
|
|
|
|
 |
| |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|