indexlerin içerisine bu kodlar nereden ve nasıl geliyor? - TurkishNuke
PHP Nuke - Themes - Modules - Blocks - Addons - Turkish Nuke: Forumlar

Turkish Nuke ~ Başlığı Görüntüle - indexlerin içerisine bu kodlar nereden ve nasıl geliyor?

Sorularınızı sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?, yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.

Turkish Nuke Forum Ana Sayfası -> PHP-Nuke -> indexlerin içerisine bu kodlar nereden ve nasıl geliyor?
zokka
MesajTarih: Pzr Ksm 16, 2008 12:56 am 
indexlerin, içerisine, bu, kodlar, nereden, ve, nasıl, geliyor?, indexlerin içerisine bu kodlar nereden ve nasıl geliyor?,
Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Üye
Yeni Üye

Selamün Aleyküm Arkadaşlar,

Bundan bir kaç gün önce yaptığım siteye GoogleChrome tarayıcısı ile girerken, bu sitede virüs trojen vardır uyarısını gördüm ama gösterilen site benim girdiğim site değil de baska isimde bir siteydi, bende bu sitenin izini sürdüm ettim ve bir şekilde bunun nasıl olduğunu buldum. Aşağıda göstereceğim şekilde kodlar sitedeki hemen hemen tüm index.php, index.htm yada index.html dosyalarının hepsinin son alt satırlarına eklenmiş,
Alıntı:
echo "<iframe></iframe>";

bende şimdi oturdum tek tek bunları temizlemeye başladım fakat şimdi gördüm ki bir baska kod daha eklenmiş yani alt alta iki kod var şu şekilde ;
Alıntı:

bunlar hangi index içerisine eklenmiş ise o sayfayı ziyaret ettiğiniz zaman gizli olarak pcye spy sızmasına sebep oluyor antivirüs 2009 gibi bisey, tavsiyem merak edipte sitelere girmeyin.

Şimdi benim sormak istediğim şey şu, bu kodlar nasıl ekleniyor dosyalara ve eklenmemesi için ne yapmam gerekiyor?

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Tüm saatler GMT +2 Saat

Sonraki başlık
Önceki başlık
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Turkish Nuke Forum Ana Sayfası  ~  PHP-Nuke

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Forum Seçin:  

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Copyright © Haziran 2005, TurkishNuke ™ Her hakkı saklıdır.
Web sitemizin PHP-Nuke tabanlıdır.

Bu site en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlüklerde, İnternet Explorer ve Firefox ile görüntülenir.

stories | temizlik | Kırcaali

AktifPHP!