Arkadaslar bu dogru olabılırmı kafayı yıcem sasırdım :))) - TurkishNuke
PHP Nuke - Themes - Modules - Blocks - Addons - Turkish Nuke: Forumlar

Turkish Nuke ~ Başlığı Görüntüle - Arkadaslar bu dogru olabılırmı kafayı yıcem sasırdım :)))

Sorularınızı sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?, yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.

Turkish Nuke Forum Ana Sayfası -> vBulletin -> Genel -> Arkadaslar bu dogru olabılırmı kafayı yıcem sasırdım :)))
chedmade18
MesajTarih: Çrş Şub 08, 2006 7:49 am 
Arkadaslar, bu, dogru, olabılırmı, kafayı, yıcem, sasırdım, :))), Arkadaslar bu dogru olabılırmı kafayı yıcem sasırdım :))),
Alıntıyla Cevap Ver

Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

Nerden: Ölüm Çok Yakın Bana Birgün Olurda Gelemezsem Bilki Öldüm Demektir...!!!

ahanda sıze resım ben ınanamadım bır gırdım sıteye boyle gösterıodu bu zıyaretcıler gercek mı yoksa bu blocktamı bır sorun var en fazla baglı bölumde bugunkı hatta bıraz öncekı görunum suan baglı olan bölumse suankı görunumu bu dogru olabılırmı yoksa block tamı sorun var yanlısmı gösterıyor ılkkez böyle bır hıt olduda Rolling Eyes

emre86
MesajTarih: Çrş Şub 08, 2006 10:41 am 
Acil, YARDIM, Acil YARDIM,
Alıntıyla Cevap Ver

Üye
Üye

Gerçekten garip.

Sitede araştırdım,ama bulamadım. Sitemi kurdum. Üye olanlar üye oldum,ama aktivasyon maili gelmedi diyorlar. Bu aktivasyon maili ayarları nereden yapılıyor? Ben bu konuda hiç birşey bilmiyorum ve hiç bir yere de e-mail girmedim. Neler yapmalıyım bu aktivasyon e-mailinin gitmesi için?

2. bi sorum da var.
Bekleyen üyelikler 5 olarak görünüyor bende. Onu nasıl 0 yaparım?

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chedmade18
MesajTarih: Çrş Şub 08, 2006 11:14 am 
Alıntıyla Cevap Ver

Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

bak şimdi admin panelıne giriosun admın panelınden secenekler dıosun
sonra bu resıme bakıyorsun Razz

anlamadıgın yer olursa gene sorabılırsın Smile

inşallah anlatabılmısımdır benım anlatma kapasıtem bıraz düşüktürde Crying or Very sad

emre86
MesajTarih: Çrş Şub 08, 2006 11:41 am 
Alıntıyla Cevap Ver

Üye
Üye

[URL=http://imageshack.us] [/URL]
[URL=http://imageshack.us] [/URL]

Alttaki metin hakan demiray'a yollanmıştır,sizin de konuyu anlamanız için buraya koydum.

Hakan bey selam,
Burayı yaklaşık 3 hafta önce okumuştum ve byethost.com’dan 250mb olan seçeneği seçerek bir hesap aldım. Php-nuke 7.9+3.1 patch’i yükledim ve siteyi temelde kurdum.
Hatta sitemin adresi şu:
http://counterstriketurkiye.byethost6.com

Herşey güzel giderken üye olayı geldi karşıma,
Üye olmak isteyenler üye oldum,ama aktivasyon maili gelmiyor diyorlar. Forums modülü ayarlarına ve yönetim menüsünde seçenekler bölümüne gmail hesabındaki e-mail adresimi girdim.
Ancak sorun çözülmedi. Bi de hesabımın Cpanel’ine bakayım dedim. E-mail Accounts bölümüne e-maie girişi yapayım dedim ancak Mail accounts limit expired! ve Mail accounts list is empty! diyor. Bunun üzerine the Byethost Support Center’a girdim ve e-mail ile ilgili sık sorulan sorulardan biri şu idi:
Do Byethost offer Email services ?
I need to have email facilites for my website , or I want to have POP / SMTP services on my account, is this possible ?

Cevabı ise şu:
Due to abuse occouring on a daily basis , we had to disable SMTP / POP / php mail() facilites for all new accounts.

As a deterant (spammers dont like to be known!) , we require a small paypal payement in order to activate email services on your account. Please send $0.99 USD , via paypal to sales@byethost.com (or goto http://www.byethost.com/index.php?page=upgrade ) , mentioning your domain name. Once this is recieved and processed , we will enable mail services.

We need to stress again, this is for ‘authentication’ purposes, and did try other techniques, however this is the most secure method available.

Burdan da anlaşılacağı gibi SMTP / POP / php mail özelliğini kullanmak için $0.99 USD ödeme yapmak gerektiği yazıyor.

Benim size sorularım şunlar:
Arkadaşınızın sitesi(www.ultraslan67.tr.gs)’ni kurarken eminim siz de böyle bir sorunla karşılaşmışsınızdır. Bana ne önerirsiniz? Siz bu sorunu E-Posta Aktivasyonu Olmadan Üye Hesabının açılmasını sağlayan kodları girerek mi çözdünüz?
Ayrıca SMTP / POP / php mail özelliğini destekleyen bedava bir host var mı? Crying or Very sad

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AhmetPasha
MesajTarih: Çrş Şub 08, 2006 5:11 pm 
Alıntıyla Cevap Ver

Site Admin
Site Admin

bazen crawl botlar 10-15 tane ayrı ip ile geliyor mesela
eskiden bu sitede 30 crawl bot olduğu vardı yani farklı searchlerden
farklı botlar geliyor ondan kaynaklanabilir...

MesajTarih: Çrş Şub 08, 2006 5:17 pm 
Alıntıyla Cevap Ver

Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

evet ahmetpasa olabılır hıc aklıma gelmemıstı 

Mesajları göster:   
Tüm saatler GMT +2 Saat

Sonraki başlık
Önceki başlık
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Turkish Nuke Forum Ana Sayfası  ~  Genel

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Forum Seçin:  

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Copyright © Haziran 2005, TurkishNuke ™ Her hakkı saklıdır.
Web sitemizin PHP-Nuke tabanlıdır.

Bu site en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlüklerde, İnternet Explorer ve Firefox ile görüntülenir.

stories | temizlik | Kırcaali

AktifPHP!