Listeli Windows Media player ( site için !) - TurkishNuke
PHP Nuke - Themes - Modules - Blocks - Addons - Turkish Nuke: Forumlar

Turkish Nuke ~ Başlığı Görüntüle - Listeli Windows Media player ( site için !)

Sorularınızı sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?, yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.

Turkish Nuke Forum Ana Sayfası -> PHP-Nuke -> Arıyorum -> Listeli Windows Media player ( site için !)
sessizkelebek
MesajTarih: Sal May 16, 2006 7:36 pm 
Listeli, Windows, Media, player, (, site, için, !), Listeli Windows Media player ( site için !),
Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Üye
Yeni Üye

arkadaslar ben siteye koymak için media player istiyorum siteye girenler mp3 dinleyebilecek bu sayede ama listeli olcak tek sarkili player deyil..
bir sitede gördüm en üste çubuk gibi duruyor çesitli tuslar var playerin üzerinde bir tusa basiyorsun liste çikiyor istediğin sarkiyi dinliyorsun ara belleğe alınıyor yazıyor sonra çalıyor sarkiyi... 20-25 tane sarki var playerin icinde sitenin ekranın en üstünde oluyor.. bu sistemi nasıl yapacağımı bilen varsa lütfen ayrıntılı sekilde yazsın birazcik amatörüm Smile lütfen ayrıntılı tek tek anlatsn şimdiden tesekurler...

not:tek sarkili player kodu filan vermeyin.. ve mp3 adreslerini bulmak zor filan yazmayın adres var elimde.. sadece olayı anlatin ayrintili.. Smile

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AhmetPasha
MesajTarih: Çrş May 17, 2006 4:54 pm 
Alıntıyla Cevap Ver

Site Admin
Site Admin

download bölümünde mevcut aquamp player adlı dosya...
kurulumuda forumda aratırsanız bulabilirsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

Sonraki başlık
Önceki başlık
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Turkish Nuke Forum Ana Sayfası  ~  Arıyorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Forum Seçin:  

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Copyright © Haziran 2005, TurkishNuke ™ Her hakkı saklıdır.
Web sitemizin PHP-Nuke tabanlıdır.

Bu site en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlüklerde, İnternet Explorer ve Firefox ile görüntülenir.

stories | temizlik | Kırcaali

AktifPHP!