|
Sorularınızı
sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?,
yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan
kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen
başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.
| Turkish Nuke Forum Ana Sayfası
-> PHP-Nuke
-> Arıyorum -> Listeli Windows Media player ( site için !) |
|
Tarih:
Sal May 16, 2006 7:36 pm
Listeli, Windows, Media, player, (, site, için, !), Listeli Windows Media player ( site için !),
|
|
|
| |
|
Yeni Üye

|
|
arkadaslar ben siteye koymak için media player istiyorum siteye girenler mp3 dinleyebilecek bu sayede ama listeli olcak tek sarkili player deyil..
bir sitede gördüm en üste çubuk gibi duruyor çesitli tuslar var playerin üzerinde bir tusa basiyorsun liste çikiyor istediğin sarkiyi dinliyorsun ara belleğe alınıyor yazıyor sonra çalıyor sarkiyi... 20-25 tane sarki var playerin icinde sitenin ekranın en üstünde oluyor.. bu sistemi nasıl yapacağımı bilen varsa lütfen ayrıntılı sekilde yazsın birazcik amatörüm lütfen ayrıntılı tek tek anlatsn şimdiden tesekurler...
not:tek sarkili player kodu filan vermeyin.. ve mp3 adreslerini bulmak zor filan yazmayın adres var elimde.. sadece olayı anlatin ayrintili..  | |
|
|
|
|
|
 |
|
Tarih:
Çrş May 17, 2006 4:54 pm
|
|
|
| |
|
Site Admin

|
|
download bölümünde mevcut aquamp player adlı dosya...
kurulumuda forumda aratırsanız bulabilirsiniz | |
|
|
 |
| |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|