Temadan Temaya Forum Klasörü Atılırmı - TurkishNuke
PHP Nuke - Themes - Modules - Blocks - Addons - Turkish Nuke: Forumlar

Turkish Nuke ~ Başlığı Görüntüle - Temadan Temaya Forum Klasörü Atılırmı

Sorularınızı sorarken başlıkta "Acil, yardım, biri yardım etsin, bir bakın, çözümü nedir?, yardım edecek yok mu?" gibi başlıklar kullanmayınız. Başlıklar okuyan kişilere mesaj içeriği ile ilgili bilgi vermesi için var. Ve bilgi vermeyen başlık yöneticiler tarafından kilitlenebilir, silinebilir, değiştirilebilir.

Turkish Nuke Forum Ana Sayfası -> PHP-Nuke -> Temalar -> Temadan Temaya Forum Klasörü Atılırmı
SANAT
MesajTarih: Cum Şub 01, 2008 10:31 pm 
Temadan, Temaya, Forum, Klasörü, Atılırmı, Temadan Temaya Forum Klasörü Atılırmı,
Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşlar benim dating temam var ve bbcode yüklü fakat Ben plusportal kullanacağım artık ama plusportal temasının forum bölümündeki bbcode eklenti yeri yani mesaj kutusu şekillerindeki yazılar beyaz ve ben direk dating e ait forum dosyasını nasıl atabilirim plusportal temasının içine attım farzetsek nerelerde ayar geçmem lazım.

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AhmetPasha
MesajTarih: Cmt Şub 02, 2008 11:57 am 
Alıntıyla Cevap Ver

Site Admin
Site Admin

Anladığım kadarı ile olay CSS'ten css dosyasını açın
input bölümündeki renk değerleri ile oynayın. Tam anlayamadım
sorunu ama bundan kaynaklı sanırsam.

MesajTarih: Cmt Şub 02, 2008 11:53 pm 
Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Üye
Yeni Üye

Dediğin sadece forum mesaj kutusunun üzerindeki (code List img url )gibi yazıların renklerini düzeltir belki. Fakat bende Adventecd Box kurulu. Yani plus temamın forumunda görünmüyor bu mesaj kutusu, saf hali çıkıyor vede renksiz. Yani benim dating teması editlenmiş bir foruma sahip mesajlaşma kutusu yani flash video gönderme formatlarına sahip. Ben bu yüzden iki temanında aynı formu kullanmasını istiyorum. Fakat iki temanında formu aynı fakat kendi klasörlerinin içine atılmış olacak ki css lerini temalara göre ayrı ayrı renklendirebileyim.

Başa dön
artistbaron
MesajTarih: Prş Şub 07, 2008 8:42 pm 
Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Üye
Yeni Üye

bbcode eklentısının kurulumu 2 dk kanı almaz aslında ama anlatayım

eskı temanın forum klasorunu yenısıne at sonra forums klsorunun ıcındekı tum dosyalarını ac ve ctrl+h yap eski temanın adını yaz degısecek yeni temanın ismini yaz tum bu dosyalarda tema ısımlerını degıstırınce kayıt yap sonra resımlerı grafıklerı kendıne gore ayarla

Başa dön
Mesajları göster:   
Tüm saatler GMT +2 Saat

Sonraki başlık
Önceki başlık
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Turkish Nuke Forum Ana Sayfası  ~  Temalar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder

Forum Seçin:  

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Copyright © Haziran 2005, TurkishNuke ™ Her hakkı saklıdır.
Web sitemizin PHP-Nuke tabanlıdır.

Bu site en iyi 1024x768 ve üzeri çözünürlüklerde, İnternet Explorer ve Firefox ile görüntülenir.

stories | temizlik | Kırcaali

AktifPHP!